Χειροτέχνικα 24-26 Μαρτίου 2017 – Απολογισμός

Και ναι ήρθε και πάλι η ώρα της Χειροτέχνικα και η ώρα που ο Ελληνικός Σύλλογος Πάτσγουορκ κάνει ένα άνοιγμα μεγάλο προς τα έξω. Τα τελευταία χρόνια ο Σύλλογος φαίνεται ότι έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της έκθεσης. Οι διοργανωτές μας δίνουν χώρο κι έτσι έχουμε μια αρκετά ηχηρή για μας παρουσία, που φέτος ήταν ακόμα πιο ηχηρή, μια και είχε προηγηθεί η συνεργασία με το Ηλιτόμηνον για την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ .

Ξεκίνησε λοιπόν το στήσιμο την Πέμπτη με την Γιώτα, την Εύα και την Μαρίνα και την Μάνια:

0102

Και ολοκληρώθηκε!!!

03 (2).jpg

Και έτσι, από το άλλο πρωί και για τις τρεις επόμενες μέρες, το περίπτερό μας ζωντάνεψε και γέμισε από ανθρώπους που είχαν κάθε διάθεση να προσφέρουν στα προωράκια.

03.jpg

Τέσσερα καταστήματα στήριξαν την προσπάθεια αυτή, δίνοντας βάτα η MarMaLena και υφάσματα τα yfasmatakia.gr, το stolidaki.gr και το Ψαλίδι&Κορδέλα .

Άντρες (έναν μικρούλη, προωράκι κι αυτός που έραψε το σκουφάκι του για κάποιο άλλο προωράκι και έναν λίγο πιο μεγάλο) και γυναίκες μικρές και μεγάλες ήρθαν κι έραψαν με όλη τους την καρδιά.

0506

Γέλασαν, ενθουσιάστηκαν, έμαθαν, μοιράστηκαν εμπειρίες, έδωσαν και πήραν συμβουλές. Πάνω απ’ όλα όμως έγιναν μια μεγάλη παρέα.

0708

12

10

Μερικές έφεραν μαζί τους στοίβες από έτοιμα παπλώματα και δούλεψαν και επί τόπου.

1109

Άλλες δούλεψαν εκεί πολλές ώρες και έφτιαξαν επί τόπου στοίβες.

13.jpg

Το σίγουρο όμως είναι ότι όλοι περάσαμε όμορφα.

1415

Και μαζέψαμε σοδειά μεγάλη. 117 σκουφάκια και 76 παπλωματάκια κάλυψαν ήδη το Έλενας και μέρος του επόμενου μαιευτηρίου, με τη σειρά που καθορίζεται από το Ηλιτόμηνον. Και φυσικά συνεχίζουμε να στηρίζουμε το Ηλιτόμηνον σε ό,τι μας ζητήσει. Γι’ αυτό γίνετε κι εσείς μέλος του Συλλόγου μας, αν δεν είστε ήδη. Θα μάθετε αλλά θα περάσετε και πολύ όμορφα, όπως βλέπετε. Γιατί όλο αυτό ήταν ένα πανηγύρι, όπως είπε η αγαπημένη Λέλα Βαβουράκη που μας έδωσε την ευκαιρία να βοηθήσουμε.

1617

Και κλείνοντας αυτή την ανάρτηση, θα ήταν παράλειψη αν δεν  ευχαριστούσαμε ιδιαίτερα τη Γιώτα Αργυροπούλου που είχε όλη την ευθύνη του στησίματος και τη Σάντρα Κορωνάκη που τελικά είχε το άχαρο έργο του ξεστησίματος.

 

6 σκέψεις σχετικά με το “Χειροτέχνικα 24-26 Μαρτίου 2017 – Απολογισμός

Σχολιάστε