Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση

Ο Σύλλογός μας φέτος κλείνει τον Μάιο μια τριετία και επομένως φέτος είναι χρονιά εκλογών.

Παράλληλα, μέσα στο πρώτο τρίμηνο κάθε έτους με βάση το Καταστατικό μας γίνεται η Γενική Συνέλευση των μελών. Η παρουσία σας είναι απαραίτητη.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Οι ημερομηνίες που αποφασίστηκαν από το Δ.Σ. για φέτος είναι οι παρακάτω:

24 Φεβρουαρίου: 1η σύγκληση. Χρειάζεται να είναι παρόντα τα μέλη που αντιπροσωπεύουν το 1/3 των ταμειακώς τακτοποιημένων.

3 Μαρτίου: 2η σύγκληση με παρόντα τα 2/5 των μελών

31 Μαρτίου: 3η σύγκληση με παρόντα τουλάχιστον 10 μέλη στον χώρο του Συλλόγου (Ζωοδ. Πηγής και Δερβενίων) στις 5 το απόγευμα

Θέματα

  • Έγκριση των πεπραγμένων ΔΣ και του οικονομικού απολογισμού, καθώς και του αντίστοιχου προγραμματισμού του επόμενου έτους
  • Διενέργεια εκλογών

ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

Τέλος, όπως έχουμε αναφέρει επανειλημμένως κάθε φορά που συναντιόμαστε, τα πάγια έξοδα του Συλλόγου είναι περίπου 200 Ευρώ τον μήνα. Αυτό σημαίνει ότι χρειαζόμαστε 2400 Ευρώ τον χρόνο, άρα χρειαζόμαστε χοντρικά 100 μέλη για να καλύπτουμε τα πάγιά μας και μόνο. Ο αριθμός των οικονομικά τακτοποιημένων αυτή τη στιγμή είναι περίπου στα 3/5, με κίνδυνο να μην μπορέσουμε να καλύψουμε τα έξοδά μας.

Βασική πηγή εσόδων είναι η συνδρομή σας. Για τον λόγο αυτό, παρακαλούμε όσες έχετε ξεχάσει να την καταβάλετε, να το κάνετε το συντομότερο δυνατόν για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε απρόσκοπτα τώρα ειδικά που έχουμε πάρει φόρα και μέσα και έξω!

Αναρτήθηκε: events

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση

Σχολιάστε