Τα μαξιλαράκια της καρδιάς μας

Σε αυτήν εδώ την ανάρτηση είχαμε μιλήσει για τα μαξιλαράκια της αγάπης. Ήταν τόσο συγκινητική η ανταπόκριση τόσο των μελών μας όσο και μη μελών!!! Σας ευχαριστούμε όλους. Μικρούς και μεγάλους! Γιατί είχαμε και μια γενναία συμβολή με 16 μαξιλάρια από το Δημόσιο ΙΕΚ Ελληνικού Αργυρούπολης (Τμήμα σχεδιαστών μόδας Δ ‘ εξάμηνο). Ιδιαίτερες ευχαριστίες για σας παιδιά. Συγκεντρώσαμε περίπου 150 μαξιλάρια και λέω περίπου γιατί εξακολουθούν και έρχονται από Κρήτη, από Σπάρτη και από άλλα μέρη της Ελλάδας.

Το πρωί της 8ης Μαρτίου που ήταν η μέρα της Γυναίκας, παραδόθηκαν 40 από αυτά στο Νοσοκομείο του Αγίου Σάββα, όπου λειτουργεί μια πολύ οργανωμένη κοινωνική υπηρεσία (φωτογραφίες από την Πνοή Αγάπης)

20 μαξιλαράκια δόθηκαν στο Αντικαρκινικό Μεταξά στον Πειραιά και άλλα 10 στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Κρατάμε τα υπόλοιπα στον Σύλλογο για να δοθούν σε άλλα νοσοκομεία με τα οποία θα έρθουμε σε επαφή τις επόμενες μέρες. Οι ανάγκες είναι πολλές και τα μαξιλαράκια προσφέρουν μεγάλη ανακούφιση.

3 σκέψεις σχετικά με το “Τα μαξιλαράκια της καρδιάς μας

  1. Ο/Η afougala λέει:

    Σας ευχαριστώ θερμά !!!! είμαι ένα απλό μέλος του συνδέσμου «Στάσου κοντά μας» αλλά πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ και χάρηκα που ήρθα σε επαφή μαζί σας στη συνάντηση στο BLACK DUCΚ μέσω της κυρίας Ντάβου!!!Καλή συνέχεια σε όλα τα μέλη σας !!!!!Καλό τριήμερο,Με πολλή αγάπη και εκτίμηση,Άννα Φουγαλά

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s