Έκθεση στο Μπέρμινγχαμ και την Αλσατία

Η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση σε Ευρωπαϊκό έδαφος που αφορά το πάτσγουορκ, γίνεται κάθε χρόνο στο Μπέριμινγχαμ. Μπορείτε να δείτε εδώ και εδώ την περσινή πρώτη συμμετοχή της χώρας μας.

Φέτος εορτάζονται τα 30 χρόνια από την ίδρυση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και ο εορτασμός θα γίνει τόσο στην Αγγλία όσο και στη Γαλλία, που κι εκεί γίνεται κάθε χρόνο μια έκθεση με πιο καλλιτεχνικό χαρακτήρα. Για τον λόγο αυτό έγιναν από τα μέλη μας 6 κουίλτς, από τα οποία 3 θα πάνε στο Μπέρμινγχαμ τον Αύγουστο και άλλα 3 τον Σεπτέμβριο στην Αλσατία.

Τα κουίλτς δεν επιτρέπεται να αποκαλυφθούν πριν την έκθεσή τους στα παραπάνω σημεία. Αυτό που μπορούμε όμως να αποκαλύψουμε είναι τα ονόματα των ανθρώπων που θα μας εκπροσωπήσουν (τα ονόματα με αλφαβητική σειρά).

Στο Μπέριμνγχαμ θα ταξιδέψει το έργο του Αργύρη Βλαχάκη, της Ντίνας Κώνστα, και το ομαδικό έργο με τετράγωνα της Μαίρης Καλεμκερή, Εύας Καπάζογλου, Αθηνάς Κυρτάτα, Λίττας Μαζαράκη, Δέσποινας Φανουράκη και Ρένας Χριστοδούλου και ένωση της Σάντρας Κορωνάκη.

Στην Αλσατία θα ταξιδέψουν τα έργα της Μαρίας Καραγεώργου, της Σάντρας Κορωνάκη και της Θάλειας Παπαγγελή.

Ευχαριστούμε πολύ τα μέλη που έφτιαξαν έργα για τις δύο αυτές εκθέσεις.

Λεπτομέρειες για τις εκθέσεις μπορείτε να βρείτε εδώ για το Μπέριμνγχαμ και εδώ για την Αλσατία. Τα μέλη του Συλλόγου μας δικαιούνται μειωμένο εισιτήριο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s