ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Η ζωή έχει τα πάνω της, τα κάτω της, τα ζόρια της και τις δυσκολίες της. Αυτά όμως δεν μας πτοούν. Όσο υπάρχει κλίμα συνεργασίας και αλληλεγγύης για όλα υπάρχουν λύσεις.

Πρώτα απ’όλα να ανακοινώσουμε την παραίτηση της Κατερίνας Ιωάννου από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και την αντικατάστασή της από την Μοιρούλα Μπογιατζόγλου. Ευχαριστούμε πολύ την Κατερίνα για την προσφορά της στο ΔΣ, η οποία παραμένει ως μέλος του συλλόγου μας και καλωσορίζουμε την Μοιρούλα, ως τακτικό μέλος. Η τοποθέτηση της ως τακτικού μέλους, μικρή σημασία έχει, μια και είχε ήδη αναλάβει κάποια θέματα του Συλλόγου και έχει δουλέψει για αυτόν εδώ και πολύ καιρό.

 Έτσι λοιπόν, στο τελευταίο μας ΔΣ, αποφασίσαμε να κάνουμε μια μικρή ανακατάταξη αρμοδιοτήτων, έτσι ώστε να μπορέσουν να πάρουν μια μικρή ανάσα, όσοι το έχουν ανάγκη. Είπαμε, ένας για όλους και όλοι για έναν.

Η εσωτερική ανακατάταξη λοιπόν έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Σάντρα Κορωνάκη 

Αντιπρόεδρος : Μάνια Χατζηιωαννίδη

Γραμματέας: Μοιρούλα Μπογιατζόγλου

Ταμίας: Αργύρης Βλαχάκης

Μέλος: Γιώτα Αργυροπούλου

Α’ αναπληρωματικό μέλος: Ελένη Ζεϊμπέκη

Β’ αναπληρωματικό μέλος: Ελένη Σαραντόγλου

Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να τονίσω τα παρακάτω. Η ομάδα μας αποτελείται από όλα τα μέλη του Συλλόγου και όχι μόνο από τα μέλη που απαρτίζουν το ΔΣ. Ο ρόλος του ΔΣ είναι να συντονίζει και να εργάζεται, ως προς την εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου. Για να γίνει όμως αυτό, 7 άτομα δεν αρκούν. Με αυτή λοιπόν την ευκαιρία, σας καλούμε να μας δηλώσετε την ενεργή συμμετοχή σας στα τεκταινόμενα. Θέλετε ας πούμε να κάνετε ένα μάθημα ή να δείξετε κάποια τεχνική που σας αρέσει στα υπόλοιπα μέλη, είστε καλοδεχούμενοι να το κάνετε. Πείτε μας μόνο την διαθεσιμότητά σας και εμείς θα το οργανώσουμε. Έχετε κάποια ιδέα για κάποια δράση? Ελάτε με την πρότασή σας και εμείς θα σταθούμε στο πλευρό σας για την υλοποίησή της. 

Τα καλύτερα έρχονται σε αυτούς που επιμένουν και ξέρουν να περιμένουν. Είμαστε πάντα μαζί, ενωμένοι και δυνατοί.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s