Αγαπητά μας μέλη καλησπέρα,
Ευχόμαστε όλες και όλοι να είστε καλά. Μέσα Σεπτεμβρίου και έχουμε επιστρέψει όλοι στα πόστα μας με όρεξη για δουλειά και ένα πολύ δημιουργικό χειμώνα. Όπως καταλαβαίνετε, οι τελευταίοι 19 μήνες λόγω της πανδημίας και με τις αναταράξεις που έφερε σε ολόκληρο τον κόσμο, δεν ήταν δυνατόν να μην επηρεάσουν όλους τους τομείς της ζωής μας, ακόμα και τις δημιουργίες μας. Αισιοδοξούμε ότι τα δύσκολα έχουν περάσει και το μέλλον θα είναι πιο φωτεινό για όλους.
Σήμερα θα θέλαμε να σας μιλήσουμε για ένα τμήμα της ετήσιας έκθεσης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας του Πατσγουορκ, την έκθεση με θέμα «Ανακυκλωμένα Υφάσματα», η οποία ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί στην έκθεση του 2020. Εξαιτίας των ακυρώσεων των περισσότερων εκδηλώσεων του 2020, μικρών και μεγάλων, η έκθεση αυτή μεταφέρθηκε για το 2021. Σε αυτήν είχαμε την τιμή να δούμε 9 ελληνικές συμμετοχές, τις οποίες θα σας παρουσιάσουμε στην συνέχεια. Επιγραμματικά να σας πούμε ότι σύμφωνα με τις οδηγίες της Ομοσπονδίας, το κάθε πάπλωμα θα έπρεπε να έχει διαστάσεις 40εκ x 60εκ, μιας όψης σε πορτραίτο. Πάμε να τα δούμε με αλφαβητική σειρά.









Πως σας φαίνονται? Εμείς έχουμε ενθουσιαστεί με την ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και υλικών, τις τεχνοτροπίες και το μεράκι των δημιουργών. Συγχαρητήρια σε όλες και όλους και πάντα να είστε δημιουργικοί.
Θέλετε να δείτε και τις υπόλοιπες συμμετοχές από την υπόλοιπη Ευρώπη? Στην έκθεση στο Birmingham παρουσιάστηκε το παρακάτω βίντεο, σε μορφή ηλεκτρονικής έκθεσης με όλες τις συμμετοχές.
Αν θέλετε να συμμετέχετε κι εσείς στην επόμενη έκθεση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας του Πατσγουορκ, τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσουμε το νέο θέμα και τους κανόνες συμμετοχής. Θα χαρούμε πολύ να δούμε και νέες Ελληνικές συμμετοχές στις εκθέσεις της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.
Δεν ξέρω για εσάς, εγώ θα πάω να θαυμάσω τις δημιουργίες παραπάνω. Εσείς?
Να περνάτε όμορφα και να δημιουργείτε!
Ελένη Σαραντόγλου
Μέλος ΔΣ- Εκπρόσωπος για τα Διεθνή