ΕΚΘΕΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2022

Καλησπέρα φίλες και φίλοι,

Εύχομαι όλοι να είστε καλά!

Νομίζω η ώρα που πολλοί περίμεναν έφτασε. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Πατσγουορκ έχει ορίσει το θέμα για την έκθεση της επόμενης χρονιάς. Είναι πρωτότυπο και ελεύθερο με μόνη προϋπόθεση να συμπεριλάβετε τον εαυτό σας στο έργο. Αν αυτό σας προκάλεσε το ενδιαφέρον, δείτε και τους κανόνες συμμετοχής εδώ.

Ο τίτλος της έκθεσης είναι «Που είναι ο/η………………..?» Εσείς θα συμπληρώσετε το όνομά σας στον τίτλο, και μαζί με την αίτηση συμμετοχής θα στείλετε επιπλέον μια φωτογραφία από τον αγαπημένο σας Ευρωπαϊκό προορισμό ή και κάπου πιο κοντά, αρκεί η φωτογραφία να είναι σέλφι (δηλαδή να την έχετε τραβήξει εσείς και να φαίνεστε με φόντο μια αγαπημένη σας τοποθεσία στην Ευρώπη), ή να σας έχει φωτογραφίσει κάποιος άλλος, ο οποίος σας επιτρέπει να την χρησιμοποιήσετε.

Αν δεν έχετε μια τέτοια φωτογραφία μην ανησυχείτε, μπορείτε να κάνετε ένα κολάζ, μια σύνθεση δηλαδή μιας φωτογραφίας σας με την φωτογραφία της αγαπημένης σας τοποθεσίας και να στείλετε αυτό το κολάζ με φωτογραφία.

Το μέγεθος του κουϊλτ που θα φτιάξετε θα είναι 40 επί 40 εκ.

Εάν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής και να την στείλετε μαζί με την φωτογραφία σας στο paplomatoudes@gmail.com . Στην έκθεση μπορείτε να συμμετέχετε όλοι, αρκεί να είστε μέλη του Συλλόγου μας. Οι αιτήσεις (και οι φωτογραφίες) θα πρέπει να αποσταλούν στoν Σύλλογό μας μέχρι την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022.

Τα ολοκληρωμένα έργα θα πρέπει να αποσταλούν με φωτογραφία μέχρι Τρίτη 31 Μαϊου 2022 στο paplomatoudes@gmail.com . Σε περίπτωση που μας ζητηθεί από την Ομοσπονδία, κάποια από τα έργα θα παρουσιαστούν στην επόμενη έκθεση με φυσική παρουσία. Σε κάθε περίπτωση πάντως, όλες οι συμμετοχές θα παρουσιαστούν σε ηλεκτρονική έκθεση όπως και φέτος.

Αν έχετε απορίες, επικοινωνήστε στο ίδιο παραπάνω email.

Για τον Ελληνικό Σύλλογο Πάτσγουορκ,

Ελένη Σαραντόγλου,

Μέλος ΔΣ- Εκπρόσωπος για τα Διεθνή

YΓ. Στην φωτογραφία του άρθρου, είμαι σε μια γέφυρα στο York της Αγγλίας, οπότε αν δήλωνα συμμετοχή θα συμπλήρωνα στην αίτηση τον τίτλο «Που είναι η Ελένη?» με αυτή την φωτογραφία.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s