Έκθεση “Diversity” στο Festival Of Quilts 2022

Καλημέρα σε όλες και όλους. Ευχόμαστε όλοι να είστε καλά.

Μπορεί οι συμμετοχές για την έκθεση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας «Πού είναι ο/η………..?» να έχουν κλείσει, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορείτε να λάβετε μέρος και σε μια ακόμα έκθεση που θα γίνει στα πλαίσια του Festival of Quilts 2022.

Η έκθεση αυτή ονομάζεται «Diversity» δηλαδή «Διαφορετικότητα / Ποικιλομορφία» και ουσιαστικά αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα και την ποικιλομορφία ανάμεσα στα μέλη των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.  Η κάθε χώρα εκπροσωπείται στην έκθεση από ένα πάπλωμα, το οποίο επιλέγεται από το διοικητικό της συμβούλιο. Μπορούν να λάβουν μέρος όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Ελληνικού Συλλόγου για το έτος 2022.

Υπάρχουν ασφαλώς κάποιες προδιαγραφές, αλλά αυτές αφορούν πιο πολύ το μέγεθος του παπλώματος και το απαραίτητο «μανίκι» για να μπορεί το πάπλωμα να εκτεθεί. Σαν ελάχιστη διάσταση ζητείται στη μια πλευρά τουλάχιστον 1 μέτρο. Μπορείτε να λάβετε μέρος είτε είστε αρχάριοι είτε προχωρημένοι και να έχετε χρησιμοποιήσει όποια τεχνική εσείς επιθυμείτε. Επίσης μπορείτε να συμμετάσχετε είτε μόνοι σας είτε με παρέα, δηλαδή κάποιος να κάνει το ράψιμο του πανιού και κάποιος άλλος να κάνει το καπιτονάρισμα. Το πάπλωμα δεν χρειάζεται να ραφτεί για την έκθεση αποκλειστικά, μπορεί να είναι ένα πάπλωμα που έχετε ήδη φτιάξει. Καταλαβαίνουμε ότι τα πιο αγαπημένα σας μπορεί να είναι ήδη στους παραλήπτες τους και να είναι δύσκολο να τα ζητήσετε πίσω, όμως αν ψάξετε στη μαγική ντουλάπα με τα παπλώματά σας, σίγουρα κάποιο θα περιμένει την σειρά του για να λάμψει!

Αν θέλετε να πάρετε μια ιδέα για την αντίστοιχη έκθεση που είχε γίνει το 2018 στο Birmingham, δείτε εδώ. Θα δείτε την Ελληνική συμμετοχή καθώς και συμμετοχές από άλλες χώρες-μέλη της Ομοσπονδίας.

Θα χαρούμε πολύ να δούμε τις συμμετοχές σας σε φωτογραφία, τις οποίες μπορείτε να στείλετε με email στο paplomatoudes@gmail.com. Η φωτογραφία σας θα θέλαμε να δείχνει όσο το δυνατόν πιο καλά το πάπλωμά σας, να έχει καλό φωτισμό και καλή ανάλυση. Επίσης μην ξεχάσετε να γράψετε και τις διαστάσεις του παπλώματος καθώς και τίτλο και μια μικρή περιγραφή.

Καταληκτική ημερομηνία αποστολής φωτογραφιών για συμμετοχή στην έκθεση «Diversity» είναι η Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022.

Όπως αναφέρουμε παραπάνω, το πάπλωμα που θα μας εκπροσωπήσει θα επιλεγεί από τα μέλη του διοικητικού μας συμβουλίου και θα αποσταλεί στην έκθεση με έξοδα του Ελληνικού Συλλόγου.

Περιμένουμε με πολύ χαρά τις συμμετοχές σας!

Αν έχετε απορίες, επικοινωνήστε στο email paplomatoudes@gmail.com.

Για τον Ελληνικό Σύλλογο Πάτσγουορκ,

Ελένη Σαραντόγλου,

Μέλος ΔΣ- Εκπρόσωπος για τα Διεθνή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s