Ο Ελληνικός Σύλλογος Πατσγουωρκ στη Χειροτέχνικα στο κτίριο της Helexpo στο Μαρούσι, 24-25-26 Μαρτίου 2017

Η Χειροτέχνικα, η μεγάλη γιορτή της χειροτεχνίας, διεξάγεται την Παρασκευή 24, το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Μαρτίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ στο κτίριο της Helexpo στο Μαρούσι. Περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς, πού, πότε, πόσο και όλα τα σχετικά, θα βρείτε εδώ.

Οι διοργανωτές της Χειροτέχνικα μας έδωσαν και πάλι την ευκαιρία να έχουμε παρουσία στην έκθεση, παραχωρώντας μας χώρο δωρεάν. Μαζέψαμε λοιπόν έργα από όλα τα μέλη που ήθελαν να εκθέσουν και θα είμαστε εκεί για όλο το τριήμερο.

Ταυτόχρονα, μετά από σχετική απόφαση του ΔΣ, προχωρήσαμε σε συνεργασία με το Ηλιτόμηνο, το οποίο είναι φορέας φροντίδας πρόωρων μωρών. Η συνεργασία μας αφορά την υποστήριξη των αναγκών τους που είναι σχετικές με ραπτική. Πιο συγκεκριμένα στη φάση αυτή, θα φτιάξουμε σκουφάκια και παπλωματάκια. Τα πατρόν για τα σκουφάκια και τα παπλωματάκια τα είχαμε δώσει εδώ και εδώ αντίστοιχα.

Πάρτε λοιπόν όσα φτιάξατε ήδη κι ελάτε! Ελάτε ακόμα κι αν δεν φτιάξατε ακόμα. Έχετε την ευκαιρία να τα ράψετε εκεί μαζί μας! Αν θέλετε να φέρετε κάποια υλικά, είναι ευπρόσδεκτα. Εμείς θα έχουμε εκεί βάτα για 12 παπλωματάκια (χορηγία του ηλεκτρονικού καταστήματος Marmalena) και υφάσματα για να ράψουμε επί τόπου.

Θα χαρούμε πολύ να συναντηθούμε στο περίπτερό μας να πούμε τα νέα μας, να ανταλλάξουμε απόψεις αλλά και να ράψουμε! Σας περιμένουμε!

Σχολιάστε