Νέα ημερομηνία για τον διαγωνισμό 2019

Στην ανάρτηση αυτή είχαμε δώσει τις προδιαγραφές για τον διαγωνισμό του 2019 για την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Τότε μας είχε ζητηθεί να στείλουμε τα έργα μέχρι το τέλος του χρόνου και για τον λόγο αυτό είχε μπει τότε καταληκτική ημερομηνία 31 Οκτωβρίου.

Ωστόσο μετά τη φετινή συνεδρίαση του ΔΣ το καλοκαίρι στο Μπέρμινγχαμ, άλλαξαν κάποια δεδομένα και η καταληκτική ημερομηνία είναι 31.3.2019. Επομένως, έχουμε όλοι αρκετό χρόνο για να υποβάλλουμε τα έργα μας.

Η έκθεση που θα γίνει τον Μάιο με την επιλογή των έργων, θα είναι η πρώτη από μια σειρά ετήσιων εκθέσεων στο Κέντρο της Αθήνας, σε χώρο που θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας ενθουσιάσει. Ευελπιστούμε και εργαζόμαστε στην κατεύθυνση του να έχει πια και η Ελλάδα τη δική της ετήσια έκθεση πάτσγουορκ, όπως όλες οι μεγάλες πόλεις και να μπορούμε κι εμείς να μπούμε στους σχετικούς με το πάτσγουορκ τουριστικούς χάρτες.

Γι αυτό λοιπόν, ακονίστε τα ψαλίδια σας και πιάστε τις βελόνες σας! Μέχρι τις 31.3.2019 προλαβαίνετε. Στείλτε μας μόνο ένα mail στο paplomatoudes@gmail.com με την πρόθεσή σας να λάβετε μέρος και όταν προχωρήσετε το έργο σας, συμπληρώνετε και τη σχετική φόρμα.

Στο μεταξύ ξεκινάμε πιλοτικά την έκθεση στη Χαλκίδα, όπως ανακοινώσαμε εδώ, με σκοπό να διοργανώνουμε και άλλες εκθέσεις σε άλλες πόλεις και να προσεγγίσουμε και την περιφέρεια. Ωστόσο για να γίνει αυτό, χρειάζεται να κινητοποιηθούν μέλη που ζουν σε κάθε πόλη, προκειμένου να βρεθούν οι χώροι, όπως έγινε στη Χαλκίδα και στην Ιεράπετρα (να κι άλλο ένα μυστικό….).

Σημ: Το έργο της φωτογραφίας είναι της Ιωάννας Τσιντιρίδη με την τεχνική του ανάποδου απλικέ και είχε παρουσιαστεί στην έκθεση στο Ιστορικό Υφαντουργείο, τον Μάιο του 2018.

4 σκέψεις σχετικά με το “Νέα ημερομηνία για τον διαγωνισμό 2019

    • Ο/Η Mania λέει:

      Ρένα το βασικό μας πρόβλημα είναι το δωρεάν. Χρειαζόμαστε έναν χώρο δωρεάν (είμαστε μη κερδοσκοπικός οργανισμός) ή με ελάχιστα χρήματα. Από εκεί και πέρα, το συζητάμε για το μέγεθος. Γι αυτό κάναμε μια κρούση στη ΧΑΝ αλλά δεν μου απάντησαν ποτέ στο μήνυμα που έστειλα

      Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s