Πεπραγμένα της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Ελληνικού Συλλόγου Πατσγουορκ 2024

Αγαπητά μας μέλη,

Την Δευτέρα, 8 Απριλίου 2024 στις 7:30 μμ συναντηθήκαμε διαδικτυακά μέσω ΖΟΟΜ και αφού είχαμε απαρτία, προχωρήσαμε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, για το 2024. Πρόεδρος της Γ.Σ. ορίστηκε η Πόπη Παπανικολάου και γραμματέας η Αθηνά Χαρτοφύλακα.

Το πρώτο θέμα συζήτησης ξεκίνησε με τον οικονομικό απολογισμό του έργου του Συλλόγου για του 2023.

Τα βιβλία ελέγχθηκαν από την Ελεγκτική Επιτροπή, την Ιωάννα Τσιντρίδη και Λούσυ Μοσχοχωρίτη.

Τα έσοδα του Συλλόγου προέρχονται αποκλειστικά από τις ετήσιες συνδρομές. Τα έξοδα αφορούσαν την συμμετοχή μας στην έκθεση της Χειροτέχνικα τον Μάρτιο του 2023 καθώς και έξοδα για τη δράση μαξιλαράκια μαστού κατά τη Χειροτέχνικα αλλά και γενικότερα για τη δράση αυτή. Άλλα έξοδα αφορούσαν το κόστος μεταφοράς έργων από και προς τις Ευρωπαϊκές εκθέσεις που συμμετέχουμε καθώς και την πληρωμή αεροπορικού εισιτηρίου της αντιπροσώπου του συλλόγου για την έκθεση του Μπέρμιγχαμ. Ωστόσο, κάποια έξοδα καλύπτονται από την ομοσπονδία (διαμονή στο ξενοδοχείο με πρωινό). Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα τον οικονομικό απολογισμό.


Το 2ο θέμα συζήτησης αφορούσε τις Εκλογές και την Εφορευτική επιτροπή. Προκηρύχθηκαν οι προγραμματισμένες εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και Ελεγκτικής Επιτροπής και θα διεξαχθούν διαδικτυακά για να συμμετέχουν και τα μέλη μας τα οποία βρίσκονται εκτός Αθηνών. Οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 19 Μαΐου 2024, ηλεκτρονικά από τις 10πμ μέχρι τις 2μμ. Για εφορευτική επιτροπή προτείνεται
α. Μαριαλένα Χατζηιωαννίδη , συμφωνεί
β. Μοιρούλα Μπογιατζόγλου , συμφωνεί
Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε τα παραπάνω ομόφωνα.

Στην συνέχεια είχαμε ανοιχτή συζήτηση κατά την οποία τα υφιστάμενα μέλη του ΔΣ παρότρυναν τα μέλη του συλλόγου να δηλώσουν υποψηφιότητα για ελεγκτική επιτροπή και για μέλη του ΔΣ, στέλνοντας mail στο paplomatoudes@gmail.com. Απαιτούνται τουλάχιστον οκτώ υποψηφιότητες για να εκλεγούν πέντε μέλη ΔΣ και τρείς αναπληρωματικοί.

Κάναμε κάλεσμα τόσο στα παλιά όσο και στα νέα μέλη να υποβάλλουν υποψηφιότητα για ανανέωση. Επίσης καλούμε και τα μέλη μας από ακριτικές και νησιωτικές περιοχές να δώσουν μια διαφορετική φωνή.

Στην επόμενη ανάρτηση θα κάνουμε ξεχωριστή ανακοίνωση για την ημερομηνία και περισσότερες λεπτομέρειες για τις εκλογές. Προς το παρόν, όποιο μέλος μας επιθυμεί να δηλώσει υποψηφιότητα για το ΔΣ ή για την Ελεγκτική Επιτροπή, μπορεί να δηλώσει μέσω mail στο paplomatoudes@gmail.com.

Με εκτίμηση,

Ελένη Σαραντόγλου,

Μέλος ΔΣ – Εκπρόσωπος για τα Διεθνή

Σχολιάστε